F1 - HAMILTON MAGYARÁZKODÁSRA KÉNYSZERÜLT A SCHUMACHERRE TETT MEGJEGYZÉSE UTÁN

f1-bahrain-gp-2010-lewis-hamilton-mclaren-mercedes-michael-schumacher-mercedes-gp.jpg

Mióta megnyerte harmadik világbajnoki címét, Lewis Hamilton a fellegekben jár, és nagy örömében olyan megjegyzéseket is tesz más pilótákra, melyek nem éppen a legsportszerűbbek. Legutóbbi "kiszemeltje" a hétszeres világbajnok volt, most pedig magyarázkodhatott is miatta.

Hamilton azt nyilatkozta egy német interjúban, hogy ő sose tett olyan dolgokat a világbajnoki címeinek megszerzéséért, mint Michael Schumacher, ő mindig csakis kizárólag a természetes tehetsége miatt nyert. Erre persze rögtön felkapta a fejét a Forma-1 közössége, főleg a Schumi-rajongók, akik kikérték maguknak, hogy a brit kedvencüket kritizálja, ráadásul éppen akkor, amikor Schumi nem tud rá reagálni két évvel ezelőtti síbalesete miatt. Továbbá a Mercedes britje azt is elmondta, hogy ő nem szeretne 40 fölött is a Forma-1-ben lenni, csupán kedvtelésből, mint ahogyan azt tette a német klasszis, Hamilton szerint csak a fiatalabb versenyzők helyét vette el, ezen kijelentésével pedig a közvélemény még inkább rámordult.

Hamilton utólag közösségi oldalán elnézést kért Schumacher rajongóitól, és elárulta, mindig is nagy tisztelője volt a Forma-1 legsikeresebb pilótájának, valamint hogy a német is mindig kedves volt vele, ezért esze ágában se lenne arrogáns megjegyzéseket tenni rá, vagy a családjára. A brit azt is elmondta, folyamatosan imádkozik Schumacherért, és nagyon reméli, hogy egyszer felépül majd. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr198058508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása