F1 - RAIKKONEN ÚJ MOTORT KAPHAT A MAI FUTAMRA

f1-mexican-gp-2015-kimi-raikkonen-scuderia-ferrari.jpg

Lehetséges, hogy a ferraris Kimi Raikkonen új motort fog kapni a Mexikói Nagydíj előtt. A finn versenyző amúgy a rajtrács hátsó szekciójából indulni a tragikusra sikeredett szombatja után.

A finn Raikkonennek már a szombati FP3-on gondjai adódtak a kipufogóval, így a 2007-es világbajnok számára idejekorán véget ért a tréning, ráadásul a Ferrari szerelőinek a motort is ki kellett emelniük az autóból. Az istálló arra a döntésre jutott, hogy a Jégember egy korábbi erőforrást fog visszakapni SF15-T-jébe, melyben ráadásul még a váltót is ki kellett cserélni, miután a korábbi darab megsérült a tűzben. A kvalifikáció is hamar véget ért Raikkonen számára, miután a Q2-ben fékgondjai adódtak, így csak 15. lett.

A Ferrari még nem tudja, hogy a későbbiekben lehet-e még használni a sérült erőforrást, mindenesetre azt az egységet, melyet egy hete kapott meg a finn, most ellenőrzések és vizsgálatok véget visszaküldik a csapat olaszországi főhadiszállására. Lehetséges, hogy Raikkonen kap egy új motort a mai nagydíjra, hiszen a sebességváltó cseréje már így a rajtrács végébe esett vissza, szóval sokat nem veszítene vele.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698041364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása