F1 - KIMI RAIKKONEN ÚJ MOTORT KAPOTT, A 19. HELYRŐL RAJTOLHAT

f1-mexican-gp-2015-kimi-raikkonen-scuderia-ferrari_1.jpg

A Ferrari finn versenyzője, Kimi Raikkonen egy vadonatúj motort kap a Mexikói Nagydíjra, ám az emiatt összegyűlt 30 rajthelyes büntetés miatt csak a 19. rajtkockából kezdheti meg a felzárkózást.

Pár órája már felmerült annak lehetősége, hogy a tragikus szombat után Kimi Raikkonen új motort kaphat vasárnapra, a motorsport.com számolt be a hírről, miszerint ez így is történt. A Ferrari az SF15-T-ben kicserélte a turbót és az energia-visszanyerő rendszert is, azonban emiatt a finn pilóta összesen 30 rajthelyes büntetésben részesült, melynek következtében a közép-európai idő szerint 20:00-kor rajtoló Mexikói Nagydíjon csak a 19. rajtkockából indulhat, a két McLaren közül.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr458041898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása