F1 - BUTTON 70 RAJTHELYES BÜNTETÉST KAPOTT

f1-mexican-gp-2015-jenson-button-mclaren-mp4-30.jpg

A McLaren-Hondánál további módosításokat kellett elvégezni Jenson Button autójának hátuljában, ami miatt a 2009-es világbajnok 70 rajthelyes büntetéssel van már sújtva.

A hétvégét megelőzően lehetett már tudni, hogy Jenson Button a mezőny végéről fog rajtolni, ugyanis a Honda bejelentette, hogy taktikai okokból kétszer is ki fogja cserélni a belső égésű motort, a turbófeltöltőt és az energia-visszanyerő rendszereket, mindez összesen 50 rajthelyes büntetést vont maga után.

A szombati szabadedzésen újabb problémák adódtak az MP4-30-as hátuljában lévő motorral, elsősorban a gyújtás és a szenzorok terén. Buttonnak új turbófeltöltőre, elektronikai rendszerre és hőenergia-visszanyerő rendszerre volt szüksége, mindezek miatt még további 20 rajthellyel lett sújtva a 2009-es világbajnok, ami összesen 70 rajthelyes büntetést jelent a számára.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr868041518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása