WTCC - CHILTON NYERTE A MÁSODIK EDZÉST, MICHELISZ TOVÁBBRA IS BOMBAFORMÁBAN VAN

10405429_703995699700626_4051918144480496367_n.jpg

A ROAL Motorsport brit pilótája, Tom Chilton nyerte a második szabadedzést Thaiföldön a Chevrolet Cruze-zal, megelőzve a három hondást, Tarquinit, Micheliszt és Monteirót.

A közép-európai idő szerint 11:00-kor elindult második szabadedzés után már tényleg eljátszadozhatunk a gondolattal, hogy mi a csuda lelte a Citroent, ugyanakkor a szívünk mélyén tudjuk jól, hogy bármennyire is szorítunk Michelisz Norbinak, tudjuk jól, hogy a francia istálló egyelőre még csak sétakocsikázást szimulál a pályán.

Mindenesetre egy eléggé rendhagyó végeredmény alakult ki, ugyanis a leggyorsabb köridőt Tom Chilton autózta a ROAL Chevroletjével, noha az angol 1:38.881-es idejénél csak századokkal volt lassabb a második helyet megkaparintó gyári hondás Gabriele Tarquini, kinek csapattársa, Tiago Monteiro negyedikként zárt, kettejük közé pedig a Zengő Motorsport bombaformában lévő magyar pilótája, Michelisz Norbert furakodott be. A legjobb citroenes pedig nagy meglepetésre a privát C-Elyseé-t irányító Mehdi Bennani lett, aki ötödikként zárt.

A marokkóit kisebb meglepetésre a két teljes szezonos Campos Chevrolet követte Hugo Valentével és John Filippivel, majd két gyári Citroen következett José Mária Lopez és Sebastien Loeb révén. A 10. helyen a Craft-Bamboo belga pilótája, Grégoire Demoustier zárt. A másik kettő gyári Citroen, Ma-val és Mullerrel csak a 11. és a 13. helyen zártak.

Az időmérő edzésre itthoni idő szerint vasárnap hajnalban, 4:00-kor kerül sor, melyet az M4 Sport élőben fog közvetíteni.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcc_fp1.jpg

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr128038770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása