F1 - RAJTBÜNTETÉST KAPOTT A KÉT MCLARENES

f1-united-states-gp-2015-jenson-button-mclaren-mp4-30.jpg

A McLaren-Honda versenyzői, Fernando Alonso és Jenson Button komoly rajtbüntetéseket kaptak, így minden bizonnyal az utolsó sorból fognak nekivágni a Mexikói Nagydíjnak.

Fernando Alonso az előző 16 futamon összesen 10 motort használt már fel, amelyek miatt már számtalan büntetést kapott. A spanyol MP4-30-asába Mexikóban bekerül a Honda legújabb verziójú erőforrása, amely 10 rajthelyes büntetést von maga után, az e mellé társuló sebességváltó csere pedig további 5 helyes hátrasorolást jelent.

Jenson Button autójában a hétvégén kétszer is motort fognak cserélni, így ő garantáltan a 20. rajtkockából fog rajtolni. Az első szabadedzésen elsőként a 2009-es világbajnok próbálhatja ki az új fejlesztésű motort, majd kap egy másik erőforrást, amely már abszolút a legújabb fejlesztésű lesz.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr358034362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása