F1 - AZ AMERIKAI NAGYDÍJ SZERVEZŐI BOKSZUTCAI MÓKÁVAL ENGESZTELTÉK KI A KITARTÓ SZURKOLÓSEREGET

cshp4ntueaa6ghm.jpg

Nemes gesztust hajtottak végre az Amerikai Nagydíj szervezői, akik kiengesztelték a fáradhatatlan amerikai szurkolókat.

Mint ismeretes, a mai időmérés edzés végül be nem következett kezdetére összesen három órát vártunk. Ezen 180 perc folyamán a bokszutcában és a nézőtéren is remek hangulat uralkodott, noha utóbbi helyszínen a fanatikusok esőkabátok, valamint esernyők alá voltak menekülve a mostoha időjárás előtt, így nem csoda, hogy még a jó hangulat ellenére is csalódva, valósággal fújolással fogadták a versenyigazgatóság üzenetét, melyben az állt, hogy a kvalifikációt áthelyezik vasárnapra, magyarán a helyszíni nézők feleslegesen várták azt bőrig ázva, hogy bárminemű akció történjen a pályán.

Azonban az Amerikai Nagydíj szervezői nagyon fair módon kezelték a helyzetet, és a rendkívül kitartó fanatikusokat egy bokszutcai mókára invitálták, amely során a pilóták is jelen lesznek, hogy felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg a leglelkesebb szurkolókat. A rusnya időjárás ellenére sokan éltek a lehetőséggel.

 

Fans! #mañanamás

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által közzétett fénykép,

Fotó: Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr568019091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása