FORMULA E - A KÉT ABT-AUTÓ KERÜLT AZ ÉLRE A MÁSODIK TRÉNINGEN

formula-e-beijing-eprix-2015-lucas-di-grassi-abt-schaeffler-audi-sport.jpg

Az ABT Schaeffler Audi Sport pilótái, Lucas Di Grassi és Daniel Abt kerültek az élre a pekingi második szabadedzésen.

A második tréningen megtört az e.dams-dominancia, és az Abt istálló autói vették az első két helyet, a leggyorsabb köridőt az egykori Forma-1-es Virgin-pilóta, Lucas Di Grassi autózta, összesen 714 ezredet vert csapattársára, Daniel Abt-ra. A brazil és a német mögött harmadikként a Venturi franciája, Stephane Sarrazin zárt. A két e.dams-autó Prosttal és Buemivel a volánnál ezúttal csak az 5., valamint 9. helyen helyen. A címvédő Piquet Jr. szenvedése pedig nem ért véget, a brazil NEXTEV TCR-s csak a 12. legjobb időt autózta.

Azonban ez a szabadedzés sem volt sallangmentes, ugyanis 5 perccel a leintés előtt le kellett inteni azt, mivel a mezőny egyetlen női pilótája, Simona de Silvestro a falban végezte Andrettijével.

A második szabadedzés végeredménye:

fp2_formulae.png

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr28016255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása