F1 - A PIRELLI 2019 VÉGÉIG BIZTOS, HOGY MARAD!

f1-russian-gp-2015-pirelli-tyres.jpg

Bernie Ecclestone az Orosz Nagydíj rajtrácsán erősítette meg, hogy 2019 végéig garantáltan a Pirelli lesz a Forma-1 hivatalos gumiszállítója.

A Pirelli és a Michelin ádáz küzdelmet vívott azért, hogy 2017-től a Forma-1 gumiszállítója lehessen, ám végül győztesként az évek óta ezt a szerepkört ellátó olasz gumigyártó került ki, amely már készen áll a szélesebb gumik gyártására.

A megegyezés a rajtrácson jött létre a FOM elnöke, Bernie Ecclestone, valamint a Pirelli ügyvezetője, Marco Tronchetti Provera között, miszerint a 2017-es, a 2018-as és a 2019-es szezonokban is a Pirelli termékeit fogja használni az összes Forma-1-es csapat.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr227959580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása