F1 - AZ FIA NEM FOGJA MEGAKADÁLYOZNI SAINZ RAJTHOZ ÁLLÁSÁT

f1-russian-gp-2015-carlos-sainz-jr-scuderia-toro-rosso.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség engedélyezi a mai szabadedzésen nagy erejű becsapódást szenvedő Carlos Sainz futamon való indulását. 

Az FIA kiadta a közleményt, ők nem fognak Sainz útjába állni, ha az orvosok engedélyezik a spanyol futamon való elrajtolását. Az orvosi ellenőrzést holnap reggel tartják a pályakórházban, miközben a spanyol újonc nem olyan régen elhagyhatta a kórházat:

#F1 - BRÉKING: Carlos Sainz Jr. elhagyta a kórházat! :)

Posted by Braking News F1 on 2015. október 10.

 

Sainz már a balesetét követően elmondta, hogy mindenképp rajthoz akar állni a futamon, az FIA pedig nem is fog keresztbe tenni neki, a szövetség ugyanis megadta a külön engedélyt a rajthoz, melyre az időmérő kihagyása miatt volt szükség. Tehát már csak az orvosokon és Sainz csapatán, a Toro Rosson múlik, hogy holnap 19 vagy 20 autó állhat majd a rajtrácson.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr287955372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása