F1 - SENKI SEM CSAPOTT LE A MERCEDES OLCSÓBB, BUTÁBB MOTORJAIRA AZ ÉV ELEJÉN

f1-russian-gp-2015-mercedes-amg-f1-w06-front-wing.jpg

Paddy Lowe és Toto Wolff elárulták, hogy a Mercedes a szezon elején tett egy ajánlatot az ügyfeleknek, miszerint olcsóbb, de ugyanakkor gyengébb teljesítményű motorokhoz juthatnak. Senki sem tartott igényt erre.

A Mercedes részéről Paddy Lowe és Toto Wolff elárulta, hogy a Force Indiának, a Williamsnek és a Lotusnak meg volt a lehetősége arra, hogy egy olcsóbb, 10 millió eurós motorra tartsanak igényt, melynek az lett volna a hátulütője, hogy gyengébb teljesítményűek, valamint idősebbek lettek volna. Lowe becslése szerint az olcsóbb specifikáció 3-4 tizedes romlást jelentett volna a 100 százalékos, 17 millió eurós egységhez viszonyítva. Wolff pedig megerősítette, hogy senki sem élt az ajánlattal. Az olcsóbb motorokhoz kevésbé kiélezett beállításokkal szolgált volna a Mercedes, de a szezon 2-3 egységből megoldható lett volna.

Az Auto Motor und Sport szerint ezzel az opcióval a Toro Rosso járt volna nagyon jól, miután a faenzai istálló idén nem kevés pontot bukott el a megbízhatatlan és gyenge Renault-motor miatt.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr227953234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása