F1 - ÚJABB FORDULAT A RED BULL MOTORÜGYÉBEN: AZ OSZTRÁK CSAPAT FOLYTATJA A TÁRGYALÁSOKAT A MERCEDESSZEL!

f1-japanese-gp-2015-daniel-ricciardo-red-bull-racing-rb11_3.jpg

A Red Bull Racing csapatvezetője, Christian Horner erősítette meg, hogy a Mercedesszel való tárgyalások végére még nem került pont, holott már mindenki meg volt győződve ennek ellenkezőjéről.

Nem várt fordulatot vett a Red Bull motorügye. Egy ideje már csak a Ferrari tűnt az osztrákok utolsó mentsvárának a Renault-val való, viharos körülmények közti szakítás után, miután a Mercedesszel nem igazán tudtak tárgyalni, míg a Hondával való esetleges kapcsolat esetén nem szimbiózis a két fél között, noha a japán gyártóval kapcsolatosan már a Toro Rossót is összehozták, igaz a Honda kijelentette, hogy csak 2017-től tudna másokat is ellátni erőforrásokkal.

Christian Horner hétfőn este egy osztrák televíziócsatorna műsorában beszélt arról, hogy jelenleg két olyan motorszállító van a Forma-1-ben, melynek terméke versenyképes, ez pedig a Mercedes és a Ferrari. És most jön a kulcsmondat: "... mindkét beszállítóval tárgyalunk."

Ezzel pedig egyértelmű, hogy a bikák még mindig kapcsolatban állnak a címvédő csapattal, noha Toto Wolff már az előző hónapban lezárta az ügyet, de a brit Red Bull-vezető elárulta, hogy a döntés joga nem az osztrák kezében van, hanem a feletteseinek a kezében. Horner csak remélni tudja, hogy a következő hetekben megtörténik a várva várt előrelépés, és kikerülnek ebből a slamasztikából.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr737910910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása