F1 - FEBRUÁR VÉGÉN FOGNAK KEZDŐDNI AZ ELŐSZEZONI TESZTEK

f1-barcelona-february-testing-2015-felipe-nasr-sauber-c34.jpg

Miután a korábbi tervekkel ellentétben, márciusban fog kezdődni a Forma-1-es szezon, az előszezoni tesztek is hamarabb kerülnek megrendezésre.

Az FIA Motorsport Világtanács tegnap, Párizsban jóváhagyta a 2016-os versenynaptárat, melyben az áll, hogy a 2016-os idény március 20-án indul, Melbourneben. Korábban arról volt szó, hogy a szezonnyitó csak április 3-án lesz, míg a tesztidőszak március 1-jén indul.

Azonban a korábbi időpontok miatt a csapatok megváltoztatták az előszezoni, kollektív tesztek dátumait, a motorsport.com értesülései szerint az autók Barcelonában első ízben február 22-e és 25-e között gördülnek pályára, míg másodjára március 1-e és 4-e között fognak.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr197876714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása