WTCC - LOPEZ-POLE KÍNÁBAN, MICHELISZ A 15. HELYRŐL INDUL MINDKÉT FUTAMON!

wtcc-shanghai-2015-jose-maria-lopez-citroen-c-elysee-wtcc-citroen-total-wtcc.jpg

José Mária Lopez Sanghajban is megszerezte a pole pozíciót az időmérőn, a Honda csúnyán leszerepelt!

A közép-európai idő szerint vasárnap 2:30-kor startoló időmérő edzésen José Mária Lopez szerezte meg az első rajtkockát. A Citroen argentin címvédője mögött az egész hétvége folyamán csúcsformában lévő, hazai közönség előtt autózó Ma Qing Hua zárt, a harmadik helyre hatalmas meglepetésre egy ladás ért oda, Nicky Catsburg személyében. Természetesen a másik kettő gyári C-Elyseé is ott volt a Q3-ban, ám Loebnek és Mullernek csak a 4-5. pozíció jutott.

A hatodik helyen zárta a ladás Rob Huff, megelőzve élete legjobb időmérőjét produkáló John Filippit, aki a legjobb chevy-sként zárta az időmérőt. A legjobb hondás Gabriele Tarquini lett, akinek csak a 8. rajtkocka jutott. Az első tízbe még két chevroletes, Coronel és Valente fért be.

Érdekesen alakult a reggel a 13. rajtkockát megszerző Tom Chilton, aki reggel elaludt, így késve jött meg a pályára. Michelisz és Monteiro csak a 15-16. helyen zártak, miután az utolsó Q1-es kört mindketten rosszkor próbáltak meg teljesíteni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr537841902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása