F1 - A LOTUS - RENAULT EGYEZSÉG UTÁN MANOR - MERCEDES PÁROSÍTÁS IS ELKÉPZELHETŐ?

f1-japanese-gp-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-e23-leads-alexander-rossi-manor-marussia-f1.jpg

A Lotus jövője dönt arról, hogy a Manornak jövőre a Mercedes szállít-e motorokat, vagy sem - derült ki Toto Wolff legutóbbi nyilatkozatából.

A Mercedes jelenleg saját magán kívül három csapatot lát el a motorokkal: a Williamst, a Force Indiát és a Lotust. Azonban előfordulhat, hogy a Renault és a Lotus már a jövő hét elején egyezségre jut, így a németek számára lehetőség nyílik arra, hogy partnert keressenek, és a Lotus-pótló pozícióra jelen állás szerint a Manor a legesélyesebb.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke a fenti állítás mellett azt is megerősítette, hogy a gárda rövidesen önerőből fog dönteni, ha a Lotus - Renault ügyben nem születik döntés, noha a németek nincsenek abban a helyzetben, hogy ultimátumot adjanak az enstone-iaknak, azonban hamarosan mindent dűlőre kell vinni.

Azt is hozzátette a bécsi csapatvezető, hogy a Manor egyik ülésébe egy, a Mercedes által pártfogolt pilótát kéne ültetni, ám ahhoz a Manornak a megegyezés anyagi oldalát fedeznie kell. Ez esetben Pascal Wehrlein kaphatja meg a német gyártó által hőn áhított Forma-1-es lehetőséget, noha a fiatal német jelenleg a DTM-re fókuszál, és ott vár rá nagy jövő. Akár már két futamon belül bajnoknak mondhatja magát a szériában.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr637840088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása