MOTOGP - MARQUEZ KÖRREKORDDAL POLE-T SZERZETT ARAGÓNIÁBAN, MAJD KICSÚSZOTT

motogp-aragon-gp-2015-polesitter-marc-marquez-repsol-honda-team.jpg

Pénteken még Lorenzo állt a mezőny élén, szombatra azonban a honfitárs Marquez talált valamit, és pályacsúccsal győzte le a többieket az aragóniai időmérőn. Lorenzo második helye hazai pilóták által alkotott első sort eredményez, míg a bajnoki rivális Rossi csak a 6. helyet szerezte meg a futamra.

Marquez 1:46.635-ös idejével tavaly felállított saját körrekordját döntötte meg ma délután, amivel éppen csak, mindössze 1 tizeddel verte Jorge Lorenzot a pole pozícióért. Az ezt követő körén a bajnoki címvédő még gyorsabbnak tűnt, de végül 0,04 századmásodperccel elmaradt legjobbjától, majd túl sokat vállalva kicsúszott a 2-es kanyarban. Lorenzo az első szektorban még a leggyorsabb volt, de  a kör végén már nem tudta megverni Marquezt. 

Valentino Rossi szenvedett a kvalifikáción, és csak a 6. helyről rajtolhat majd holnap. Hasonlóan gyengén szerepelt Marquez márkatársa, Dani Pedrosa is, a spanyol az 5. helyen végzett, de így is 7 tizeddel volt lemaradva a pole körtől.

Kisebb meglepetésre a 3. helyen Andrea Iannone végzett a Ducatival, a 4. pedig Pol Espargaro lett. Szintén meglepetés, hogy a másik Ducatival Andrea Dovizioso csak a 13. helyen végzett. 

Az Aragóniai Nagydíj futama holnap délután 14 órakor veszi kezdetét. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr897839404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása