F1 - RON DENNIST BETEGSÉG MIATT NEM LÁTHATTUK PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON

f1-hungarian-gp-2015-ron-dennis-mclaren.jpg

Az elmúlt két napban Ron Dennis nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, amely rögtön felkeltette a sajtó érdeklődését a suzukai paddockban, már csak azért is, mivel a McLaren-Honda a motorpartnere révén hazai pályán szerepel. Azonban a vasárnapi futamon már ott lesz Dennis.

A McLaren számára Suzuka sem kegyelmezett, hiába a Honda hazai pályája. Az MP4-30-asok ismét gyengéknek bizonyultak, az időmérőn Alonso és Button csak a 14., valamint a 16. helyre kvalifikálták magukat. Ám, Ron Dennis váratlan "eltűnése" jobban foglalkoztatta az újságírókat, akik nem várakoztak sokáig a kérdés feltételével.

A csapat szóvivője a Pitpass-t fel is világosította a helyzetről: "Ron összeszedett valamilyen vírust, így ágyban töltötte a pénteki és a szombati napot, tokiói szállodaszobájában. Azonban úgy tervezi, hogy a vasárnapi futamon már jelen lesz."

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517837786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása