F1 - A FERRARI CSAK RÉGI MOTORT ADNA A RED BULLNAK!

f1hungarian-gp2015danielricciardoredbullracingandkimiraikkonenscuderiaferrari_1.jpg

A tárgyalások szerint a Ferrari csak régebbi erőforrásokat biztosítana a riválisnak számító Red Bull istállónak, ugyanakkor az elnök Sergio Marchionne aktuális motorokat ígért, az energiaitalosok azonban az írásbeli megerősítésre várnak.

A Sport Bild értesülései szerint a Ferrari friss erőforrásokat ígért a Red Bullnak, ám nagyon úgy tűnik, hogy az olasz megszegik ígéretüket, miután már Vettel és Raikkonen autójába is pokoli nehéz volt versenyképes motort beszerelni, ennek következtében a Red Bull jövőre idei motort kapna.

Azonban a Red Bull alapítója, Dietrich Mateschitz szerint erről szó sem lehet. Az energiaitalos istálló már Szingapúrban hangoztatta, hogy nem akarnak régi motort, ekkor még a Mercedesszel kapcsolatos pletykák voltak műsoron. Amennyiben nem üti nyélbe az üzletet a két fél, a Red Bull és a Toro Rosso is kivonulhat a Forma-1-ből, ez pedig négy autónyi veszteséget jelentene a széria számára. Azonban mindenre csak Abu Dhabiban fog fény derülni, egyelőre csak a lehetséges forgatókönyvek felvázolásáról van szó.

Toto Wolff ma a Sky-nak tagadta azt, hogy a Mercedes motorokkal lássa el a Red Bullt, ám Gerhard Berger szerint még zajlanak a tárgyalások, habár lehet, hogy ez csak némi PR-szöveg, annak érdekében, hogy a Ferrari rábólintson az üzletre.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207838532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása