F1 - BRÉKING: MALDONADO MARAD A LOTUSNÁL 2016-RA IS!

f1-singapore-gp-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-team.jpg

A Lotus F1 Team hivatalosan is megerősítette, hogy Pastor Maldonado marad a csapatnál a 2016-os szezonban is!

A Lotus F1 Team vasárnap este hivatalos weboldalán erősítette meg a venezuelai Pastor Maldonado maradását. A venezuelai pilóta a 2014-es szezonra csatlakozott az enstone-iakhoz, és míg Romain Grosjean egyszer dobogóra is állt, Maldonado leginkább hajmeresztő mutatványaival hívta fel magára figyelmet, a két év alatt mindössze három alkalommal szerzett pontot.

A csapat elnöke, Gerard Lopez nagyon pozitívan nyilatkozott Maldonadóról, továbbá arra is kitért, hogy a jövőben még számos, pozitív bejelentésre fog sor kerülni.

Pastor Maldonado is megszólalt a szerződéshosszabbítással kapcsolatban. A venezuelai örül, hogy stabil helye van jövőre a csapatnál. Nagyon szereti a csapatot a venezuelai, és reméli, hogy 2016-ban jobb eredményeket fog tudni szállítani.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr777804538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása