F1 - A HONDA 2017-TŐL MÁR NEM CSAK A MCLARENNEK ADHAT MOTORT?

honda-2015-f1-engine.jpg

Eric Boullier, a Mclaren versenyigazgatója elárulta, ugyan egyelőre még csak velük áll partneri szerződésben a Honda, ez 2017-től megváltozhat.

A francia szakember a szingapúri nagydíj helyszínén elárulta, elsődleges partnerként sincs vétójoguk arra, hogy a Honda a jövőben más csapatoknak is erőforrást szállítson, de elmondása szerint nem is szeretnék ezt megakadályozni. Sőt, Boullier pozitívan venné, ha mások is érdeklődnének a japánok hajtóegysége iránt, mert szerinte az azt jelentené, hogy többen is kíváncsiak az új projektre. A Mclaren versenyigazgatója már egy időpontot is megemlített: véleménye szerint 2017-től a Hondának jó esélye lesz más konstruktőröket is ellátni erőforrással. 

Ugyanakkor azt is elmondta, miért csak akkor válhat ez valóra: "Manapság a Mercedes és a Ferrari a legerősebb motor téren, így nem meglepő, hogy jelen pillanatban mindenki őket akarja ." Boullier ezt azok után jelentette ki, miután a Red Bull elutasította a Hondát, mondván, nekik olyan erőforrás kell, amivel a jelenben is sikeresek lehetnek. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr27804400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása