F1 - RAJTSZÁMOT VÁLASZTOTT MAGÁNAK A MANOR ÚJONCA

f1-singapore-gp-2015-alexander-rossi-manor-f1-team.jpg

A Manor amerikai újonc pilótája, Alexander Rossi immár rajtszámot is választott magának, méghozzá olyat, amely az országában nagyon jelképes.

2014-től vezette be az egyéni rajtszámokat az FIA, amelynek az a lényege, hogy minden egyes versenyző, aki elindul egy Forma-1-es futamon, annak egyéni rajtszámot kell választania, amit karrierje végéig használni fog. Alexander Rossi, aki 2007 óta az első amerikai lesz a Forma-1-ben, az 53-as mellett tette le a voksát.

Ez a szám pedig hazájában nagyon komoly jelentőséggel bír a versenyzés világában. Például a "Herbie" névre hallgató Volkswagen Bogár is ezzel a rajtszámmal száguldozott számos, ismert vígjátékban.

Rossi a hátralévő hét futamból ötön kap lehetőséget, miután az amerikai Szocsiban és Abu Dhabiban GP2-es kötelezettségei miatt nem tud beülni a Manor autójába. Ezen a két futamon újra Merhi lesz Stevens csapattársa.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr287795928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása