FORMULA E - HIVATALOS: OLIVER TURVEY LESZ PIQUET JR. CSAPATTÁRSA A MÁSODIK SZEZONBAN A NEXTEV TCR CSAPATNÁL!

formula-e-donington-august-test-2015-oliver-turvey-nextev-tcr-formula-e-team.jpg

A McLaren Forma-1-es alakulatának teszt- és fejlesztőpilótája, Oliver Turvey a NEXTEV TCR csapatánál fog versenyezni a második Formula E-szezonban, a világbajnok Nelson Piquet Jr. csapattársaként.

A brit versenyző a Formula E első idényének a szezonzáró hétvégéjén, Londonban debütált az elektromos szériában a NEXTEV Team China Racingnél. Turvey a Battersea Parkban mindkét futamon a kilencedik helyen zárt.

A csapat vezetőségét pedig meggyőzte a 28 esztendős angol teljesítménye, így a teljes második szezonra kontraktust kapott. Az alakulat úgy véli, hogy övék a mezőny egyik legerősebb pilótapárosa, Nelson Piquet Jr.-ral és Oliver Turvey-vel, épp emiatt sikeres szezon elé néz az istálló.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr367788648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása