F1 - A HAAS MEGERŐSÍTETTE: EGYIK PILÓTÁJUK A FERRARI KÖTELÉKÉBŐL LESZ

f1-canadian-gp-2015-esteban-gutierrez-ferrari-test-and-reserve-driver-rides-the-circuit.jpg

A Gene Haas vezette alakulat minden bizonnyal Esteban Gutiérrezre gondolt, amikor a csapat bejelentette, hogy az egyik pilótájuk a Ferrari kötelékéből lesz.

Már egy jó ideje a levegőben lóg, hogy a Haas F1 Team hamarosan hivatalosan bejelenti a pilótapárosát. Hetekkel ezelőtt még 10 név szerepelt az amerikai debütáló alakulat listáján, ez mostanra redukálódott.

Esteban Gutiérrez érkezése már egy jó ideje nyílt titokként van számon tartva, főleg miután a csapatvezető Gene Haas a brit Autosport hasábjain elhintette, hogy egy pilótájuk jelenleg a Ferrari tartalékpilótájaként tevékenykedik. A másik autóba Haas egy tapasztalt pilótát szeretne, így szóba jöhet Jean-Éric Vergne visszatérése is a Forma-1-be, ugyanakkor a szintén Romain Grosjeannak is jó esélyei vannak.

Ugyan a listán rajta van a dán Kevin Magnussen is, ám az ő alkalmazására viszonylag kevés esély van, miután eddig csak egy teljes szezont húzott le a Forma-1-ben a McLaren színeiben, utána a wokingi istálló a kispadra "száműzte" őt, mint tartalékpilótát.

Gene Haas már nem első alkalommal hangsúlyozza azt, hogy egy minőségi pilótapárossal akarnak belevágni a Forma-1-es kalandba. E téren az amerikai gárda eltér attól a trendtől, amit az elmúlt években a HRT, a Caterham és a Marussia követett, a fizetős pilóták alkalmazásával. A Haas F1 Team reméli, hogy a következő hetekben le tudja zárni a pilóta kérdéskört.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr837773570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása