F1 - ELÁZTAK A LOTUS GUMIPAPLANJAI, A RIVÁLISOK SEGÍTETTEK AZ ENSTONE-I CSAPATON

f1-italian-gp-2015-lotus-f1-team-motorhome.jpg

Az éjszakai, illetve a reggeli esőzések következtében a Lotus gumimelegítőinek a java megázott, azonban a rivális csapatok sportszerű módon segítettek az ismét bajba kerülő enstone-i istállón, és megmentették a szereplését.

Egy újabb szokatlan eset történt a Lotus háza táján. Mint ismert, Monzában az éjszakai és a reggeli felhőszakadás csúnyán fellocsolta az 5,8 kilométeres aszfaltcsíkot, azonban nem csak az ázott meg, hanem az enstone-i gárda gumimelegítő paplanjai. Mindössze pár szett maradt éppen, mellyel még a harmadik szabadedzés végéig kihúzták, azonban a kvalifikációra már nem volt elegendő.

Azonban a rivális csapatok, nevezetesen a Sauber, a Toro Rosso és a Ferrari sportszerű módon kisegítettek egy pár szett kerékmelegítővel a bajba került enstone-i alakulatot. A műveleti mérnök, Alan Permane nyilatkozatban köszönte meg a csapatok gyors segítségét, mivel így részt tudtak venni az időmérőn, noha az abroncsokat már nem volt idejük kellőképpen felmelegíteni, ez pedig némiképp visszavetett a tempójukon.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr627763462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása