F1 - BRÉKING: HÁTRASOROLTÁK ERICSSONT

f1-italian-gp-2015-marcus-ericsson-sauber-c34.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) három rajthellyel hátrább sorolta a Sauber svédjét, Marcus Ericssont.

A Sauber F1 Team svéd versenyzője, Marcus Ericsson az Olasz Nagydíj időmérő edzésének az első szakaszában tartotta fel a Parabolicaban versenyzőtársát, a Force India színeiben szereplő német Nico Hülkenberget a gyors körén.

Az FIA azonnal vizsgálat alá vette az ügyet, és a stewardok azon döntésre jutottak, hogy Ericsson kapott egy 3 rajthelyes büntetést a vasárnapi futamra. Így a másodéves pilóta holnap a 10. helyett a 12. rajtkockából várhatja a piros lámpák elalvását. Mindemellett két büntetőponttal is gazdagabb lett a svéd.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr947762840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása