F1 - ÚJABB MOTORCSERÉK A MCLAREN-HONDÁNÁL

f1-belgian-gp-2015-mclaren-honda.jpg

Lassan már meg sem lepődünk, ha hasonló hírt hallunk a McLaren-Honda háza tájáról. Újabb motorcsere a két MP4-30-asban, Alonso és Button ismételten hátrasorolásban részesülnek.

A McLaren-Honda az Olasz Nagydíjon sem számít sok jóra, ennek tudatában ismét bevállalták motorcseréket, és a vele járó büntetéseket annak céljából, hogy az év hátralévő futamaira legyen egy jó pár erőforrásuk, és ne olyan helyszíneket kelljen beáldozniuk, ahol látnak esélyt a pontszerzésre, ilyen például a Monzát követő Szingapúr, ahol a wokingi csapat akár megismételhet a Hungaroringen nyújtott eredményét.

Alonso 10, Button 5 rajthelyes büntetést fog kapni, utóbbi azért kevesebbet, mert már két másik komponensből beszerelték neki a 9. darabot, míg a szabálymagyarázat szerint csak az elsőért jár a magasabb súlyú szankció, a további büntetéssel járó cserékért csak 5 pozíciós hátrányba kerül a rajtrácson az adott pilóta.

Ezzel azonban már öt versenyző fog hátrábbról rajtolni a tipikusan motorgyilkos Monzában. A két mclarenes mellett a két Red Bull-pilóta és Carlos Sainz Jr. is hátrányból vághat neki a vasárnapi futamnak.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87758886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása