F1 - BEZÁRHAT A FERRARI VERSENYZŐI AKADÉMIÁJA

ferrari_cikk_f1technicalnet.jpg

A Ferrari vezetői nem elégedettek versenyzői akadémiájukkal, így most annak megszüntetését tervezik, az ezáltal felszabaduló pénzt pedig a Forma-1-es autó fejlesztésére fordítanák.

Az Ilta-Sanomat olasz forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy Sergio Marchionne, az olasz márka elnöke, valamint annak csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene nem elégedettek utánpótlásprogramjukkal, így be szeretnék zárni. A Ferrari Versenyzői Akadémia hat éve, 2009-ben jött létre.

A vezetőség részéről a legnagyobb elégedetlenséget az akadémia tagjainak a sikertelensége váltja ki, így az odaszánt összegeket inkább a Forma-1-es autó fejlesztésébe ölnék.

Az akadémiának négy tagja van jelenleg, ők a következők: a GP2-ben versenyző Marciello, a GP3-ban részt vevő Fuoco, az F3-ben szereplő Stroll, és az F4 mezőnyét erősítő Zhou.

Az akadémia első tagja pedig a több, mint egy hónappal ezelőtt az égi versenypályára távozó Jules Bianchi volt.

Fotó: f1technical.net

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr337722866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása