F1 - RICCIARDO TOVÁBBI BÜNTETÉSEKRE SZÁMÍT

ricciardo-bahrain.png

Nincs könnyű helyzetben a Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo, mivel már csak egy szabadon felhasználható motorja van a Renault megbízhatatlanságából kifolyólag, így a háromszoros futamgyőztes még két komolyabb rajtbüntetéssel biztosan kalkulálhat.

Másik három Renault-motoros sorstársához hasonlóan idén Daniel Ricciardónak is számos problémája van a harmatgyenge, megbízhatóságban szinte csapnivaló erőforrással. Az ausztriai fordulón a 26 éves versenyző már kénytelen volt a plusz egységhez nyúlni, melynek következtében akkor 10 hellyel sorolták hátrébb a rajtrácson.

A csapat tanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint a Renault csak Oroszország környékén fog újabb motorfejlesztésekkel előrukkolni. A Motorsport.com-nak nyilatkozva az osztrák elárulta, hogy a csapatnál szörnyen csalódottak a motorok terén uralkodó, kritikus helyzet miatt. Mindemellett a szakember biztosra veszi, hogy Ricciardo autójában még két alkalommal garantáltan motort kell cserélni, elmondása szerint erre először Monzában fog sor kerülni.

Noha a Magyar Nagydíjon az energiaitalosok kettős dobogónak örülhettek, bevallották, hogy szerencséjük is volt, meg nem is. Ricciardo rajtnál való, két koccanása minden bizonnyal a győzelembe került, de eközben a csapatnál ott volt a szerencsemalac is, melyhez hozzájárultak a friss motorfejlesztések, a biztonságos autós fázis, mindemellett az sem jött rosszul, hogy az RB11-esekre az utolsó etapban került fel a lágy szett.

Most viszonylag két ínséges versenyhétvége vár az osztrák csapatra, mivel két motorerős pálya jön Spa és Monza révén, az RB11-eseknek pedig eső kell ahhoz, hogy bármelyik pályán is az élmezőnyben legyenek.

Fotó: Twitter.com/F1

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr867710078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása