FORMULA E - VÁLTOZTATHATNAK AZ IDŐMÉRŐ LEBONYOLÍTÁSÁN

formula_e.jpg

A Formula E vezetői érthető módon nem akarnak módosítani a jól bevált dolgokon. Maximum csak pár dolgon változtatnak, a legnagyobb változás pedig az időmérőt érintheti.

Hamarosan végső fázisába érkezhet a második szezon szabálykönyve, melyet a Formula E vezetősége, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a csapatok állítanak össze. A legnagyobb változást pedig a kvalifikáció lebonyolítását illetően következhet be.

Ez a fajta lényeges változás pedig a Superbike Világbajnokság fanatikusai számára már ismerős, Superpole-rendszerben valósulhat meg. Azonban ezen esetben a menetrend az lenne, hogy először mindenkinek lenne egy gyors köre, mely alapján eldőlnének a 6-20. pozíció tulajdonosai. A legjobb öt pilóta pedig egy újabb egykörös megmérettetésben döntheti el az első öt helyezés sorsát.

A Formula E második szezonja október 17-én, Pekingben startol, azonban a mezőny már csak négy szabad hely maradt. Kettő a Team Agurinál, egy-egy pedig a NEXTEV TCR, illetve az Amlin Andretti csapatoknál.

Fotó: FIA Formula E / Facebook

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr427704040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása