F1 - MÁR CSAK PÁR ESÉLYES VAN A HAAS F1 TEAM-NÉL

nascar-cup-daytona-500-2015-kurt-busch-stewart-haas-racing-chevrolet.jpg

A sajtó már tényként kezeli azt, hogy Esteban Gutiérrezt leigazolta az amerikai Haas csapat, amely jövőre fog csatlakozni a Száguldó Cirkusz mezőnyéhez. Azonban a második ülésre még akadnak esélyesek.

Úgy tűnik a Haas leigazolta első pilótáját, aki nem más, mint Esteban Gutiérrez. Természetesen számítani lehetet arra, hogy az újonc amerikai istálló a Ferrari kötelékéből fog versenyzőt választani, éppen emiatt is esett választás a Ferrari tesztpilótájára, a mexikói Gutiérrezre.

Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz majd Gutiérrez csapattársa, ha leigazolja egyáltalán a csapat. A felmerülő nevek között szerepel Nico Hülkenberg, a GP2-ben versenyző Raffaele Marciello, Alexander Rossi, Danica Patrick, Adrian Sutil, sőt még Jean-Éric Vergne is.

Fotó: motorsport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr697694534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása