F1 - BÜNTETŐPONTOK: MALDONADO ÉS VERSTAPPEN A LISTA ÉLÉN

f1-barcelona-february-testing-2015-pastor-maldonado-lotus-f1-team.jpg

Az idei szezon féltávjánál a balesetkirály Pastor Maldonado és az elképesztően fiatal Max Verstappen van a büntetőpontok tabellájának az élén.

A szezon első felének összegzése a büntetőpontok alapján nem okozzunk azzal nagy meglepetést, ha azt mondjuk, hogy a lista élén Pastor Maldonado áll, öt egységet gyűjtött össze a venezuelai. A Lotus pilótájával holtversenyben, az újonc Max Verstappen is öt büntetőponttal "büszkélkedhet".

Mögöttük a másik lotusos, Romain Grosjean áll 4 egységgel. Meglepetésre a sorban Sebastian Vettel következik, aki Montrealban zsebelt be 3 pontot. Rajtuk kívül még Marcus Ericsson, Roberto Merhi, Jenson Button, Nico Hülkenberg, Lewis Hamilton, Sergio Perez és Daniil Kvyat is gazdagodott már néhány ponttal.

Ami a futamokat illeti, a Magyar Nagydíjon összesen 11 büntetőpontot osztottak ki a versenybírák, így ezen a listán mi vezetünk. A második legtöbb büntetőpontot hozó futam a Maláj Nagydíj volt, 7 egységgel.

Fotó: motorsport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr577694832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása