F1 - EXHUMÁLTÁK FANGIÓT

fangio_exh.jpg

Két, 70-es éveiben járó férfi azt állítják, hogy nem pénzt, hanem a Fangio vezetéknevet szeretnék. Egyik keresete miatt exhumálták az ötszörös világbajnokot Argentínában, csütörtökön.

Néhány hete jelentkezett két férfi, Oscar Espinoza és Ruben Vazquez ugyanazzal az állítással, miszerint Juan Manuel Fangio édesapja. Picit nyöszörögve, de a bíróság kedden meghozta a döntését, miszerint a DNS-vizsgálat miatt exhumálni kell az ötszörös világbajnok holttestét.

A vizsgálatot Espinoza kérte, akinek édesanyjával körülbelül 20 éven át volt kapcsolata Fangiónak, habár sosem volt törvényes gyermeke, nem is volt házas.

Vazquez pedig ugyanúgy azt állítja, hogy Fangio az apja volt. Anyja még 2012-ben elhunyt, a hölgy pedig közjegyző jelenlétében árulta el a dolgot. Vazquez azt nyilatkozta, hogy nem akar semmilyen anyagi haszonra szert tenni az esetet illetően, csupán a vezetéknevet akarja.

Egyébként, amikor Fangio 84 évesen életét vesztette, minden vagyonát egy alapítványra, és egy róla elnevezett múzeumra hagyott. Holttestét pedig tegnap délelőtt exhumálták Argentínában, körülbelül 20 évvel halála után.

Fotó: formula.hu

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr127692706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása