F1 - OLASZ SAJTÓ: VANDOORNE VÁLTJA BUTTONT A MCLAREN-HONDÁNÁL JÖVŐRE!

xpb_744989_1200px.jpg

Az olasz sportlapok szerint Jenson Button jövőre elhagyja McLaren-Hondát, a 2009-es világbajnok helyére pedig Stoffel Vandoorne fog érkezni.

Olasz sajtóértesülések szerint Jenson Buttonnak nem sok van hátra a McLaren-Hondánál, hiszen a wokingi gárda úgy tervezi, jövőre Fernando Alonso új csapattársat kap. Button jövője a Forma-1-ben így kétséges, a Williams csapatához az esetben térhetne vissza, ha Valtteri Bottast leigazolja a Ferrari.

De ha ez nem így fog történni, akkor Button Mark Webberhez hasonlóan a WEC mezőnyéhez csatlakozhat. A 2009-es világbajnok helyére pedig nem mást, mint a McLaren felfedezettjét, Stoffel Vandoornet igazolnák le, aki jelenleg is a GP2 bajnokság éllovasa. A hivatalos bejelentés várhatóan a Belga Nagydíj hétvégéjén fog megtörténni.

Fotó: XPB Images

Csáti Anna 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1007687318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása