F1 - A HAAS F1 TEAM MÁR PILÓTALESEN: ALAKUL AZ ESÉLYESEK LISTÁJA

nascar-cup-daytona-500-2015-regan-smith-stewart-haas-racing-chevrolet.jpg

A NASCAR-ban már sokat látott Haas csapat jövőre a Forma-1 mezőnyéhez csatlakozik. Az amerikai csapatnál már megkezdődött a pilótamustra.

A Ferrarival való partneri kapcsolatnak betudhatóan sokan már készpénznek veszik azt, hogy a jövőre újonnan csatlakozó Haas F1 Team pilótafronton körül fog nézni a maranellóiak háza táján. Így került talán képbe a mexikói Esteban Gutiérrez, aki a Saubernél már két évet lehúzott a Száguldó Cirkuszban. A GP2-es bajnokság harmadik helyén álló, amerikai Alexander Rossi pedig pénteken ismerte el, hogy kapcsolatban áll a NASCAR szériából már ismert gárdával.

A thisisf1.com-nak a csapatvezető Gene Haas elárulta, hogy van egy listájuk az olyan pilótákról, akik a többi csapatnál éppen mozgásban vannak, ezért most várnak, hátha akad valaki, aki vevő a projektjükre.

Haas azt is elárulta, hogy három versenyző van az esélyesek között, köztük ketten jelenleg a Ferrari alkalmazásában áll, így senki sem trafál mellé, aki azt mondja, hogy ez esetben Jean-Éric Vergne-ről és Esteban Gutiérrezről van szó. Az amerikai, zárt kasznis kupában címvédő istállóvezető a harmadik esélyesről annyit árult el, hogy jelenleg versenyzik a királykategóriában, a híresztelések szerint az amerikai ezzel az idei Le Mans-i 24 órás győztesére, jelenleg a Force India csapatát erősítő Nico Hülkenbergre gondolt, akit az esetben szerződtetnének le, ha elérhető lenne.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr947672568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása