F1 - A CSAPATOK HOSSZABB NYÁRI SZÜNETET AKARNAK

xpb_759636_1200px-1024x681.jpg

A csapatok nem támogatják a jövő évi, zsúfolt versenynaptárt, főleg a csúnyán megrövidülő nyári szünet miatt.

A Forma-1-esek számára is megkezdődött a vakáció, ami nem jelent mást, mint, hogy mindenki kipihenheti a szezon első felének fáradalmait. Többet között ehhez is járul hozzá az a szabály, hogy két hétre minden gárda köteles bezárni a gyárat, ezzel lehetőséget adva a gyárban dolgozóknak is a pihenésre.

Azonban megeshet, hogy erre már jövőre nem lesz lehetőségük, a kemény tempót diktáló versenynaptár mellett. Hiszen a jövőre a Magyar és a Belga Nagydíj között csak két hét szünet lesz. Most több csapatfőnök is hangot adott nemtetszésének.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke hangsúlyozta, szünetre mindenkinek szüksége van. Eric Boullier és Claire Williams is egyetért azzal, hogy a versenynaptár túl hosszú és fárasztó, amit hosszabb szünet nélkül nem lehet kibírni. Viszont Bernie Ecclestone egyelőre nem tervezi, hogy változtasson a versenynaptáron.

Fotó: XPB Images

Csáti Anna 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr77667216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása