F1 - A FERRARI ÉS A WILLIAMS MÁR TÁRGYAL BOTTASRÓL!

bott-3-886x591.jpg

A Williams Martini Racing helyettes csapatfőnöke, Claire Williams megerősítette, hogy már zajlanak a tárgyalások Valtteri Bottas jövőjéről!

A finn pilóta menedzsere, Didier Coton korábban cáfolta a pletykákat, miszerint Bottas jövőre átnyergelhet a Ferrari tűzpiros paripáira, azonban nemrégiben Claire Williams elárulta, hogy valóban folynak a tárgyalások a Williams és a Ferrari között.

Az olasz sajtó szerint a belga vagy az olasz hétvégén meg is történhet a bejelentés, egy biztos, minden áron megvárják, amíg lejár Raikkonen szerződése a Ferrarival hat nap múlva, július 31-én.

Claire Williams ecsetelte, hogy mennyire bizalmas tárgyalások folynak a maranellóiakkal, továbbá csalódott lenne, ha Bottas távozná a grove-i csapattól, mivel egy óriási tehetség. Elvileg 2016 végéig többszörös dobogós pilótának van érvényes kontraktusa a Williamsszel.

Bottas menedzsere, Coton szerint arra van nagyobb esély, hogy a finn autóversenyző marad jelenlegi csapatánál. Igaz, ezzel inkább arra akart célozni a menedzser, hogy a Ferrarinak és a Williamsnek közös nevezőre kéne jutnia. Először arról érkeztek beszámolók, hogy a grove-i gárda 20 millió eurót kér Bottasért, a legfrissebb híresztelések pedig már csak 12 millióról szóltak. Természetesen ezek mind csak pletykák.

Az üggyel kapcsolatban Bottas is megszólalt, aki elárulta, hogy még nem született meg a döntés, semmiről sincs hivatalos megerősítés.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr127654254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása