F1 - A MERCEDES ÉS A RED BULL IS CÁFOLTA AZ ASTON MARTINOS PLETYKÁKAT

daniil_kvyat_f1_grand_prix_great_britain_qualifying_6_bjfzq1wval.jpg

A Mercedes és a Red Bull is tagadta az Aston Martinnal kapcsolatos spekulációkat.

Az év eddigi egyik legnagyobb pletykája kapott szárnyra szombaton a silverstone-i paddockban, méghozzá mi mással kapcsolatban, mint, hogy a Red Bull vajon melyik motorgyártóval folytatja tovább.

Most a Mercedes neve merült fel, amelyet szinte rögtön megcáfolt Niki Lauda, és kijelentette semmilyen tárgyalás nem folyik a két istálló között. Egyébként is a Mercedesnek összesen négy csapatra kell koncentrálnia, így nem lenne kapacitása még egy gárdára.

Az Aston Martin neve is szóba került, habár ők csak úgy lépnének kapcsolatba a Milton Keynes-i gárdával, mint jelenleg az Infiniti teszi azt. Mivel az Aston Martin a Mercedes résztulajdonosa, emiatt is lehetséges lenne, hogy a jövő évtől Mercedes-erőforrások hajtsák a Red Bullokat.

Közvetlenül a Brit Nagydíj előtt a csapatfőnök Christian Horner is megszólalt a hírekkel kapcsolatban. A brit szakember viszont egyértelműen nem cáfolta, de nem is erősítette meg az Autosport állítását. Ehelyett újból hangoztatta azt, hogy a Renaultval 2016 végéig érvényes szerződése van, addig pedig szeretnének előre lépéseket megtenni a versenyképesség érdekében.

Fotó: Zimbio.com

Csáti Anna 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr477603120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása