F1 - HAMAROSAN ALÁÍRHAT KATAR

415605.jpg

Egyre közelebb a megállapodás Katar és a Forma-1 között.

A közeljövőben megtörténhet a megállapodás, és Katar valóban Forma-1-es versenyt rendezhet. Igaz, arra a kérdésre még nem született válasz, hogy a MotoGP-pályán, Losailban, vagy a főváros, Doha utcáin.

Azonban a verseny szervezői akadályba ütköztek,hiszen Bahreinnek beleszólása van abba, hogy a térségben hány verseny kerülhet megrendezésre, de most úgy néz ki, megoldódik ez a probléma is. Napvilágra került, hogy az amerikai RSE Ventures és a Qatar Sports Imvemments a Forma-1 35%-át megvásárolnák, így valószínűleg már nem Bahrein kezében lenne a döntés joga.

Al-Attiyah elmondta, szeretné, ha a motorsportok az emberek életében fontos szerepet töltene be Katarban, hiszen az országban 2004 óta a MotoGP-t és Superbike-futamokat rendeznek. Ehhez pedig idén a WTCC is csatlakozik és remélhetőleg a Száguldó Cirkusz is fog.

Fotó: crash.net
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr567589150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása