WTCC - YVAN MÜLLER VOLT A LEGGYORSABB AZ FP1-EN

france_wtcc_133-800x533.jpg

A Túraautó VB a franciai Paul Ricard pályára látogat el a hétvégén, ahol a mai 1. szabadedzést a hazai pályán autózó Yvan Müller nyerte meg. 

Reggel 9-kor kezdetét vette az első szabadedzés a Paul Ricardon. Nem kellett sokáig várni, szinte rögtön kialakult a végleges sorrend. A tegnapi teszten csak a 12. helyen végző Yvan Muller futotta meg a leggyorsabb kört, amit meg is tartott a végéig, megnyerve így az edzést. A második helyen a szintén Citroenes pilóta, a pontversenyt vezető Lopez végzett. A harmadik helyre egy Hondás versenyző, Tiago Monteiro tudott felkapaszkodni. Ami Michelisz Norbit illeti, a tegnapi 8.hely után ma egy 9.hellyel folytatta a Zengő Motorsport pilótája. A TOP10-et ma is Hugo Valente zárta.

Folytatás 11:30-kor a második szabadedzéssel.

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr837577996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása