WTCC - BIZTATÓAN KEZDTEK A HONDÁSOK A PAUL RICARDON

1511524_657405881026275_5087596251333016333_o.jpg

Franciaországban erősen kezdtek a Hondák.

A Paul Ricardon is az edzést elejét a citroenes versenyzők uralták, majd meglepetésre az előző versenyhétvégén borzalmasan teljesítő hondások erőre kaptak és sokáig az első három helyen álltak. Sőt, Michelisz Norbi az utolsó 10 percben annyit tudott javítani, hogy kis időre, de átvette a vezetést.

Majd jött Gabriele Tarquini a Hondával és letaszította az első helyről a Zengő Motorsport pilótáját. A második helyen a citroenes Ma Qing Hua végzett. Harmadikként Tiago Monteiro zárt a másik gyári Civiccel. A 4-5. helyen a két citroenes pilóta következett, Lopez - Loeb sorrendben. Michelisz Norbi a bizakodó 8. helyen zárt. A TOP10-et Hugo Valente zárta a Chevroletvel. Meglepetésre Yvan Muller a legjobb 10-be sem fért be, mivel csak a 12. helyen fejezte be a tesztet.

A hétvége programja holnap reggel 9:00-kor folytatódik.

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr937575922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása