FORMULA E - ÚJABB ÚJONC A MEZŐNYBEN: GP3-AS PILÓTA VÁLTJA LIUZZIT A TRULLI GP-NÉL

formula-e-moscow-eprix-2015-vitantonio-liuzzi-trulli.jpg

Alex Fontana fogja átvenni Vitantonio Liuzzi helyét a Trulli GP-nél a szezonzáró, londoni hétvégén a Battersea Parkban.

_sbl6139.jpgAz ötödik debütáló pilóta lesz Alex Fontana Londonban; Sakon Yamamoto, Simona de Silvestro, Oliver Turvey és Fabio Leimer bemutatkozásáról már korábban számoltunk.

Fontana egy 22 éves svájci pilóta, aki tagja volt a Lotus Forma-1-es junior programjának. A lehetőséget annak köszönhetően kapta meg a Trulli GP-től, mivel az olasz Vitantonio Liuzzinak a Super GT bajnokságban vannak elkötelezettségei a víkenden.

Alex Fontana a F3-as bajnokság 2011-es bajnoka lett. Egy évvel később pedig futamgyőztes volt a Formula 2-ben, majd a 2013-as évtől a GP3 mezőnyének állandó tagjává vált. A GP3-ban eddig három alkalommal állt fel a dobogóra, és kétszer futotta meg a leggyorsabb kört. Idén pedig volt egy egyfutamos kitérője a svájcinak a Formula Renault 3.5-ös géposztályában a Pons Racingnél.

Fotó: motorsport.com, fiaformulae.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr687574184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása