F1 - VERSENYBALESETNEK MINŐSÍTETTÉK AZ ALONSO-RAIKKONEN BUKÁST

xpb_750593_1200px-1024x681.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybírái meghozták a döntést az Alonso-Raikkonen balesetben, mely végül az lett, hogy egyik pilótát sem büntetik meg. Az incidenst a stewardok versenybalesetnek ítélték meg.

Vélhetően már mindenki hallott arról, hogy a 71 körös Osztrák Nagydíj első körében a tavalyi csapattársak, Fernando Alonso és Kimi Raikkonen óriásit buktak, miután a 2-es kanyar kigyorsításán elvesztette uralmát a Ferrarija felett Raikkonen, a McLarennel Alonso pedig már nem tudta elkerülni a kontaktot, így a finn csúszó autója rászorította Alonsót a szalagkorlátra. Horrorisztikus ütközés volt, de szerencsére a pilóták sérülés nélkül megúsztak az esetet.

A versenyigazgatóság még a verseny közben nyilvánosan tájékoztatott mindenkit, hogy a futam után górcső alá veszik az esetet, és végül nem sokkal ezelőtt megszületett a döntés, miszerint sem Alonso, sem Raikkonen nem kap büntetést, azaz az incidenst versenybalesetnek nyilvánították.

Aki esetleg mégis lemaradt volna a rémisztő bukásról, az itt megtekintheti:

2015. Ausztria - FUTAM (1.videó)

A futam rajtja, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen balesetével.

Posted by Legújabb F1 videók on 2015. június 21.

Fotó: XPB Images

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr457562400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása