F1 - ALONSO ÚJABB ÖTHELYES RAJTBÜNTETÉST KAPOTT: EZÚTTAL VÁLTÓCSERE

fernando_alonso_f1_grand_prix_austria_practice_d0olkpd7866l.jpg

Fernando Alonsót és a McLaren-Hondát még az ág is húzza: a spanyol autójában a harmadik edzésen bekrepált a váltó, így azt is cserélni kell az MP4-30-asban. Ez pedig újabb büntetést jelent 2005 és 2006 világbajnokának.

Most már nemcsak Jenson Button, hanem Fernando Alonso neve mellett is 25 helyes rajtbüntetés szerepel. A spanyol pilóta autójában csütörtököt mondott a sebességváltó a harmadik tréningen, emiatt számára idő előtt ért véget a gyakorlás. Az még hagyján, de még a váltót is ki kell cserélni az MP4-30-asban, amely automatikusan öthelyes rajtbüntetést von maga után, és miután Alonsónak már volt egy 20 rajthelyes büntetése a motor, a turbó és az MGU-H cseréje miatt, így 25 rajthellyel kéne hátrébb sorolnia a spanyolnak.

Azonban az a bökkenő, hogy a mezőny 20 fős, és hogyha Alonso megszerezné a pole pozíciót Spielbergben, még az is kevés lenne neki, mert még akkor is kapna egy öt másodperces időbüntetés. A McLaren idei formáját ismerve sanszos, hogy Alonso a 25-ből csak pár helyet tud majd letölteni, tehát valószínűleg vasárnapra kap a spanyol egy bokszutca-áthajtásos büntetést.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1007559252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása