F1 - FONTOS TÉMÁBAN KELL DÖNTÉST HOZNIA A MANOR F1 TEAM-NEK

will_stevens_canadian_f1_grand_prix_qualifying_uqduocc0kzel.jpg

A Manornak döntenie kell: bemutatják a 2015-ös versenygépüket, vagy netalántán átállnak 2016-ra.

A Manornak anyagi ügyeket érintő, fontos kérdéseket kell megtárgyalniuk. A sereghajtó visszatérése csodaszámba ment,hiszen a tavalyi szezon utolsó futamain már nem is álltak rajthoz, de végül visszatértek habár csak a 2014-es autójukkal.

Most viszont el kell dönteniük,hogy bemutatják 2015-ös autójukat, vagy már inkább a 2016-os versenygépükre koncentrálnak, mellyel remélhetőleg már időben eltudnak majd készülni. Ezt elősegítheti az is, hogy nemrég több neves szakembert igazolt le a csapat, többek között Gianluca Pisanellót, aki a Toyota korábbi munkatársa volt, vagy Bob Bellt, aki a Mercedesnél tevékenykedett anno.

Fotó: Zimbio.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr867530580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása