F1 - AUSZTRIÁBAN JÖN AZ ÚJ FORCE INDIA

nico_hulkenberg_canadian_f1_grand_prix_practice_ala6q50rykfl.jpg

Másodjára átment a törésteszten a Force Indiának a "B"-autója, így ugyan pár hetes késéssel, de Ausztriában már pályán lesz.

A brit-indiai istálló már a 2015-ös szezon rajtjánál eldöntötte, hogy új autót fog építeni, miután jelenlegi modelljük sokat késett, ráadásul a tesztek javáról is lemaradt, ennek következményeként pedig keményen a várakozásokon alul teljesített.

Az eredeti terv az volt, hogy az Osztrák Nagydíjon már élesben bevetik az autót, ám a járgány elsőre megbukott a törésteszten, így csúszott a program.

A helyettes csapatvezető, Bob Fernley mesélt az Autosportnak a kialakult helyzetről. Elmondta, hogy az első teszten éppen csak elbuktak, innen viszont már egyértelmű volt, hogy másodjára már sikerülni fog, azonban így a csapat 1-2 hetet veszített. Azt is elárulta, hogy először az ausztriai teszten fog pályára gurulni a módosított autó, az éles bevetésre a Brit Nagydíjig kell várni. A Force India komoly elvárásokat támasztott fel az új autót illetően.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr167521750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása