F1 - 15 RAJTHELYES BÜNTETÉS MAX VERSTAPPENNEK!

max_verstappen_canadian_f1_grand_prix_previews_8_msh3pcnedl.jpgMax Verstappen minden bizonnyal a mezőny hátsó részéből fog rajtolni, miután kapott egy 15 rajthelyes büntetést. Aktív futamnak nézhet elébe a fiatal holland vasárnap.

A Toro Rosso frissen igazolt holland pilótája Kanadába már egy öthelyes rajtbüntetéssel érkezett, amit a Romain Grosjeannal való monacói kohéziójáért kapott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybíróitól.

A montreali helyszínen a tinipilótát még az ág is húzza, mivel autójába bekerült az ötödik motor, amely már büntetést von maga után.

Így Verstappen a monacói futamról hozott öthelyes rajtbüntetése mellé, Montrealban önhibáján kívül begyűjtött egy tízhelyeset is. Ez pedig azt jelenti, hogy a holland akármit is tesz, a legjobb esetben a 16. rajthelyről kezdheti meg a vasárnapi futamot, azonban ehhez a kvalifikáción az elsőnek kéne lennie, ám erre eléggé kicsi az esély. A hollandnak a reális pontszerzésért meg kell dolgoznia vasárnap az STR10-es volánja mögött.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr777522536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása