SBK - SYKES-POLE ANGLIÁBAN!

05757_p6_action_full.jpg

Tom Sykes indulhat a Kawasakival a pole pozícióból a Superbike Angol Nagydíján.

A Superbike időmérő edzését szombat kora délután rendezték meg a Donington Parkban. A két magyar versenyző nem volt érdekelt, mivel nem tudtak bekerülni a TOP20-ba, így ők holnap a 21-22. helyről várhatják majd a rajtot. 

A Superpole első szakaszából két versenyző juthatott tovább, a legnagyobb esélyesek Jordi Torres és Sylvain Guintoli voltak, így az elején kettejük neve váltakozott az élen, azonban az utolsó percekben be szállt az óriási csatába David Salom is. Sőt, a kawasakisnak sikerült megvernie Torrest és a második legjobbként tovább jutott, mellette még Sylvain Guintoli folytathatta a kvalifikációt. Az időmérő második szakaszában a brit különítmény uralta az edzést, egyedüli olaszként Davide Giuglianónak sikerült felvennie a kesztyűt velük. Végül Kawasaki kettős győzelem született Tom Sykes - Jonathan Rea sorrendben. A harmadik helyen Davide Giugliano végzett. A TOP10-et Davide Salom zárta.

Fotó: WorldSBK.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1007486174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása