FORMULA E - HIVATALOS: KIZÁRTÁK LUCAS DI GRASSIT - A BRAZIL ELVESZÍTETTE A GYŐZELMET!

_l5r8725.jpg
Hiába nyerte meg fölényesen a Formula E nyolcadik állomását, a Berlin ePrix-t a pályán az Audi Sport ABT versenyzője, Lucas Di Grassi, ugyanis az FIA kizárta a brazilt, így a győztes Jerome D'Ambrosio lett!

Diszkvalifikálta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) az Audi Sport ABT brazil versenyzőjét, Lucas Di Grassit, mivel az autóján a módosított első szárnyvéglapok nem feleltek meg a szabályoknak.

A csapat szükségesnek vélte az alkatrész megváltoztatását, ám ez nem változtatta meg a versenybírók döntését. Ennek következtében módosult a Berlin ePrix futamának a sorrendje.

A győztes a Dragon Racing belga pilótája, Jerome D'Ambrosio lett, a második - harmadik helyen Sebastien Buemi és Loic Duval zárt, megelőzve azt a Nelson Piquet Jr.-t., aki Di Grassi kizárásának köszönhetően vezeti a világbajnoki pontversenyt, amikor már csak két verseny maradt hátra az idei szezonból. A további pontszerzők névsora: Heidfeld, Sarrazin, Vergne, Bird, Liuzzi és Prost.

Di Grassi eléggé ingerülten fogadta a hírt, a következőt írta ki a Twitterre: "Megpróbálják megnehezíteni nekem azt, hogy megnyerjem a bajnokságot. Viszont aggodalomra semmi ok, visszatérünk, és szétrúgjuk Piquet és Buemi fenekét A PÁLYÁN."

Fotó: FIA Formula E

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr327486112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása