GP3 - OCON GYŐZELEMMEL DEBÜTÁLT!

oconcele.jpg

Esteban Ocon, az ART Grand Prix frissen igazolt franciája győzelemmel mutatkozott be a GP3-ban.

Kezdetét vette a GP3 idei szezonja is. Az első futamot Barcelonában rendezték meg,ahol Luca Ghiotto várhatta a pole pozícióból a piros lámpák kigyulladását.

Meglepetésre az élete első versenyén rajthoz álló Esteban Ocon nyerte meg a versenyt. A fiatal franciáról eddig is lehetett tudni, hogy rendkívül tehetséges pilóta, erre a Mercedes Forma-1-es csapata is felfigyelt, és bevette a saját nevelésű programjukba. De ezt a tehetségét ezzel a győzelemmel most mindenki számára bizonyította. A második helyen a pole pozícióból rajtoló Luca Ghiotto végzett. A dobogó legalsó fokára Bernstorff állhatott fel. Hatalmas versenyt futott rajtuk kívül még a Carlin csapat két pilótája is Jann Mardenborough és Antonio Fuoco is. Mardenborough a 14. helyről a negyedik helyig küzdötte föl magát, Fuoco pedig a 21.-ről egészen a nyolcadikig. A második futam holnap 9:25-kor veszi majd kezdetét.

Fotó: GP3series.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr377446012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása