WTCC - THOMPSON ÉS KOZLOVSKIY IS ELHAGYHATJA A LADÁT

11127664_706913082752220_242364318266230267_n.jpg

Úgy néz ki, hogy nagy lesz a katyvasz a Lada Sport Rosneft háza táján, mivel eléggé valószínű az, hogy brit pilótájuk, James Thompson elhagyja a csapatot, míg orosz versenyzőjüket, Mikhail Kozlovskiyt hazai csapata teheti lapátra versenyeken belül.

A vasárnap folyamán a WTCC paddockjában érdekfeszítő találgatások indultak útjára, ám ezek a találgatások egyre valószínűbbnek tűnnek, miszerint James Thompson elhagyja a Ladát. A brit pilótáról egyelőre annyit tudni, hogy a hungaroringi forduló után a németországi megmérettetést is kihagyja. A WTCC Blog értesülései szerint Francois Ribeiro, a WTCC általános igazgatója konkrétan megcáfolta az orosz márka múltkori közleményét, miszerint a brit pilóta egészségügyi problémák miatt nem ült autóba vasárnap. Ribeiro az állítja a WTCC Blognak, hogy a Túraautó Világbajnokság egyik meghatározóbb alakja más okokból maradt távol a magyarországi futamoktól, sőt, egyre nagyobb az esély arra, hogy a brit végleg elhagyja az orosz márkát.

A WTCC Blog és Lantos András úgy tudja, hogy Thompson és a Lada kapcsolat korántsem jó. A brit az autójára panaszkodik, míg a Lada azt viseli nehezen, hogy az utóbbi időszakban Rob Huff kenterbe verte a 2012-ben visszatérő Thompsont. A túraautós szériával foglalkozó internetes szakportál a Ringen arról értesült, hogy a brit helyettese a Nordschleifén az orosz márka egykori holland pilótája, Jaap van Lagen lesz.

Nem csak Thompsonnal, hanem az orosz pilótájukkal, Kozlovskiyyal is konfliktusban van a Lada. Az istálló a hírek szerint az orosz agresszivitásával nincs megelégedve, és az emiatt elmaradó eredménytelenséggel. Victor Shapovalov, a Lada Sport Rosneft csapatfőnöke a WTCC Blognak nyilatkozva burkoltan adott az orosznak ultimátumot, akinek 2-3 fordulója van arra, hogy bizonyítson. Amennyiben a 25 éves orosz teljesítményével nem lesz megelégedve a Lada, akkor az ő ülése is erősen veszélybe kerülhet. A WTCC Blog arról is szerzett tudomást, hogy a Lada már nem is ragaszkodik orosz pilótához, mivel Oroszországban a nevelőszériák nincsenek kifejlődve, így az lenne a legjobb a csapat számára, ha a Citroenhez hasonlóan nemzetközi pilótákat szerződtetnének.

Fotó: Lada Sport / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr797431896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása